maanantai 25. helmikuuta 2013

Ihana viikonloppu

Justinilla on päivätyönsä lisäksi oma firma, jossa tekee mittatilaustyönä erilaisia huonekaluja. Kaappeja, pöytiä, hyllyjä jne. Ehkä kuvien kanssa siitä joskus enemmän, mutta nyt totean vain että Justin sai lauantaina valmiiksi yhden asiakkaan projektin, jonka kanssa oli kerinnyt vierähtää jo pari kuukautta. Asiakas oli tyytyväinen ja ukko myös. Itselle siitä tuli vaan helpottunut olo, koska nyt on taas ainakin vähän aikaa rauhallisempaa kotona ja keritään olla enemmän yhdessä.

ID4HOUT productie
Sen kunniaksi lähdettiin lauantaina Rotterdamiin. Tarkoitus oli mennä muutamaksi tunniksi kaupungille pyörähtämään ja sitten meksikolaiseen syömään. Justinin työkengät hajosi joku aika sitten ja uusien löytämisellä oli prioriteetti. Löytyikin kahdet kengät hyvään hintaan. Selkeästi halusivat tehdä tilaa uudelle mallistolle, mutta mun mielestä diili oli vähän erikoinen. Jos ostit yhden parin, sait 30% alennuksen. Mutta jos löysit kahdet sopivat kengät, niin sait toiset ilmaiseksi. Mutta kahdet kengät 100 € ei ole huono diili, varsinkin kun koolle 49-50 on usein ihan mahdotona löytää sopuhintaisia.


Omat ihanat korkeakorkoiset ja kirkkaansiniset nilkkurini ostin jo joku aika sitten kevätkengiksi. Niin ihanat, että arastelen vähän väriä. Edellyttää siis kuivaa keliä, että uskallan laittaa ne jalkaan. Lauantaina olikin kuivaa, vaikka lämpötila huiteli nollan tuntumassa ja tuuli sai ilman tuntumaan ihan jäätävältä. Joten popot pääsivät tallaamaan Rotterdamin katuja :)


Kierrettiin muutamassa kaupassa ja Justin löysi kesäksi kirkkaankeltaisen t-paidan. Itse sovittelin muutamia farkkuja, mutta koska eivät istuneet täydellisesti niin jätin ne kauppaan. Ainakin jotain positiivista on työttömyydessä ja rahattomuudessa.. ei tule niin herkästi ostettua mitään vaan kaikkea harkitsee kahteen kertaan. Käytiin myös De Tuinen kaupassa, koska kuulin että siellä myydään Pandan lakritsia! De Tuinen on terveyskauppa, mutta suomalainen lakritsi ilman mitään lisäaineita ym. on melkein terveystuote :) Harmi vaan että niiden kassajärjestelmä kaatui juuri sillä hetkellä, eikä viitsitty jäädä odottelemaan puoleksi tunniksi josko se palautuisi. Nyt pitääkin tehdä tutkimusretki meidän omaan ostoskeskukseen, josta löytyy myös kyseinen liike. Lakritsinhimoon helpotusta!

Oltiin ehkä liian hyväuskoisia, kun oletettiin,  että tottakai meidän vakkarimeksikolaisesta löytyy vapaita paikkoja vaikka olikin lauantai-ilta. Amigo oli kuitenkin täynnä ja ilman pöytävarausta ei päässyt ovea pidemmälle. Tarjoilija ehdotti, että menisimme alakerrassa sijaitsevaan raflaan, josta löytyy myös meksikolaista sapuskaa. Mentiin alakertaan istumaan, mutta reilun odotuksen (meidän jälkeen tullutta seuruetta palveltiin ensiksi), huonon palvelun (tarjoilija sekoili useampaan kertaan viereisen pöydän tilauksien kanssa) ja huonon valikoiman (jos listalla on vaihtoehtoja nachoja, ei se tarkoita että ruoka olisi meksikolaista), todettiin että ei jäädä istumaan ja pettymään.

Suunnattiin siis takaisin kotikonnuille ja mentiin Bredaan syömään kunnon australialaiset burgerit. Walkabout oli myös täynnä, mutta palvelu huomattavasti parempaa ja yksien baarissa otettujen oluiden jälkeen saatiin jo pöytä. Punajuurta burgerissa, omnomnom. Itse kävin samassa paikassa syömässä viime keväänä ja Justin nyt ekaa kertaa. Herra oli täysin myyty ja mennään varmaan toistekin.


Sunnuntaina täällä satoi taas lunta/räntää, joten meillä oli chillipäivä. Myöhäinen aamupala/brunssi ja sitten muutaman tunnin siivousrupeama. Pesukoneen pyöritystä ja iltapäiväkävely räntäsateessa. Illalla katsottiin vielä Magic Mike, ihan hauska mutta en välttämättä suosittelisi. Vaihteeksi elokuva, jossa ei oikeastaan ollut juonta ollenkaan!

Paistettu kananmuna leivän sisällä ja pala pekonia

Aamusmoothie = vitamiinipommi!

Kiivi x 2, päärynä, omena, mango, appelsiini

Beschuit met muisjes
Tänään paluu arkeen. Olen onnistuneesti vältellyt hollannin kirjoja koko viikonlopun ja toivon ettei se kostaudu tänään illan tunneilla. Vähän epätoivoisena katselen myös ulos, sillä säätiedotus lupaili jotain epämääräistä sadetta myös tälle päivälle. Toivottavasti ei, minkäänlainen liikennekaaos ei houkuttele.. Epätoivoisena tsekkailen myös sähköpostia. Parin viime viikon aikana kun on tullut laitettua taas iso kasa työhakemuksia.. en ymmärrä miksi ne ei voi vastata! Edes sitten sitä, "Kiitos mutta ei kiitos".

2 kommenttia:

  1. Sitten vaan soittoa perään tai sähköpostia, että saittehan hakemukseni jne. Tsemppiä työn hakuun! :)

    Vinkkinä, Pandaa löytyy myös Ekoplazasta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tsemppiä täällä tarvitaan kun meinaa puhdas epätoivo iskeä ja yöunet katoaa! Useimmat hakemistani paikoista eivät ole ilmoittaneet kontaktille puhelinnumeroa ja toistaiseksi olen kahden hakemuksen perään lähettänyt sähköpostia, mutta kummastakaan ei ole vastattu. Joten ei kauhean kannustavaa :)

    Mutta periksi ei anneta, kyllä joku vielä huomaa mikä talentti olen! :D

    VastaaPoista